Startsidan Tjänster Om oss Media
info@stigtomtatradfallning.se
Vi erbjuder följande tjänster
Traditionell trädfällning
Om utrymme finns och markförhållanden tillåter kan träden fällas med traditionell trädfällning. Med det menas att hela trädet fälls direkt från stående till liggande. Ibland kan speciell utrustning behöva användas för att säkerställa att trädet faller i en säker riktning.
Sektionsfällning genom klättring
Vissa träd står placerade nära värdefulla objekt såsom byggnader, staket, altaner eller annan känslig växtlighet. Detta gör att de inte kan fällas med traditionell trädfällning. Då nedmonterar vi trädet bit för bit under kontrollerade former. Detta kallas sektionsfällning genom klättring.
Trädbeskärning
Vill ni att trädet ska stå kvar men att det ska glesas ur för att exempelvis öka ljusgenomsläpp. Detta löser vi genom att glesa ut kronan. Detta minskar även vindfånget för trädet. Vi kan även klättra upp och avlägsna vissa grenar som stör byggnader, vägskyltar, belysning eller elledningar. Ytterligare en orsak kan vara att avlägsna döda grenar som kan vara en fara för förbipasserande.
Trädgårdsskötsel
Vill du ha din gräsmatta klippt eller din häck trimmad så löser vi det.
Efterarbete
Efter själva trädfällningen ordnar vi med efterarbetet efter era önskemål. Om ni vill så kvistar vi och kapar trädet i lämplig kubbstorlek. Om bortforsling önskas av träd och ris så ordnar vi även det.

Oavsett uppdrag så prioriterar vi säkerheten i första hand samtidigt som vi tänker på att värna om miljön.
Numera innefattas även trädfällning av rutavdrag!
Boka gratis hembesök
Beskriv ditt behov så hör vi av oss!
Namn
Adress
Postadress
Telefon
E-post
Beskriv behov
På grund av stor efterfrågan av våra tjänster
har vi längre väntetider än vanligt.
Följ oss på
Stigtomta Trädfällning | 073 - 687 19 66 | info@stigtomtatradfallning.se | Innehar F-skattsedel | Ansvarförsäkrade